2011-12-18 08:45:22• hírek • Szatmár.ro

Napi horoszkóp: Halak, becsülje meg az őszinteséget!

Napi horoszkóp december 18.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

 

Idegeskedéssel, kissé hisztérikusan kezdődik ma a napja. A nyugtalanság valahogy rányomja a bélyegét a kapcsolataira is. Ez hozhat új ismeretséget, de a kedvesével való oktalan és érthetetlen veszekedést is. A vizes helyek nyugalmat hozhatnak.

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Rengeteg jó ötlettel szolgál a mai napja, csak ezek közül, mintha kevés lenne igazán megvalósítható. Az álmodozók ma elemükben érezhetik magukat: mesék és muzsikák színezik a lelküket. A színházlátogatásra ideális nap!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy találkozás igencsak felvillanyozza az Ikrek jegyűeket. Nem kell félnie: csak annyira égetheti meg magát, amennyire komolyan veszi a kalandot. A magányosaknak egyenesen kötelező nem ellen állni! Átlát rajta, de édes bolond!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az ön szíve mindig a szeretteié, de ma szinte olvadón odaadó. Csak nehogy úgy járjon, hogy ők ezt már-már tolakodásnak érezzék. A kissé távolságtartó viselkedés vonzóbb lehet. A saját készítésű ajándék nagyon jó ötlet lehet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Az elmúlt napok erőfeszítései végre meghozhatták a sikert a munkájában. Ha elég ügyes, az eredményt is bekaszálhatja, de ehhez, lehet, hogy még a hétvégén is munkálkodnia kell. Jó kereskedői vénával bír, vonzóvá tehet bármi árut.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ne engedje, hogy mások diktáljanak ön helyett. A saját sorsába legalábbis semmiképp ne engedjen beleszólást. Abból csak az sülne ki, hogy kínkeservvel sem tudna megfelelni az önre kényszerített elvárásoknak. A saját útját kell járnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma kissé feszültté válik a légkörön körül. Ez attól is lehet, hogy valahogy semmivel sem tud elégedett lenni, mindenben hibát keres. Ráadásul valamiért bűntudat gyötri, amit talán még magának sem mer bevallani. Bocsásson meg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A józan megfontoltságra ma minden szinten és egész nap szüksége lehet! Át kell értékelnie eddigi életmódját, és végig gondolnia, hogy min is kellene változtatnia. Nemcsak a hatékonyság az egyetlen szempont! Vannak-e élhető percei?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az önbizalom az elsődleges ahhoz, hogy megvalósítsa álmait, vágyait. Ha látszik önön a bizonytalanság, az akaratgyengeség, akkor senki más sem fog hinni önnek. Gyakorolja a határozott fellépést, akár még a tükör előtt is!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nyugalmas napra van kilátása. Jól is teszi, ha alkotókedvét inkább a délutáni, esti órákra tartalékolja. Ma számos hívet szerezhet egy jó „előadással”, vagy ha jól mutatkozik meg mások előtt. A sikerének hamarosan látszatja is lesz…

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Lusta és álomszuszék, de ez nem biztos, hogy a rosszaság jele. Talán túlhajszolttá és kimerültté vált az utóbbi időben, erre reagál a szervezete ilyen módon. Egy kis extra alvás, pihenés nem árt, ha nem akar betegen dőlni ágynak.

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Vegyes érzelmekkel van tele a napja. Nem igazán tudja eldönteni, hogy kire számíthat, és ki az ellensége. Egy biztos: a nyílt lapokkal játszó „ellenség” még mindig százszor jobb, mint egy sunyi barát. Becsülje meg az őszinteséget!

 

 

Napi horoszkóp

(Astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: